Un tânăr abandonat la naștere și adoptat de o familie din Franța își caută părinții biologici în Vaslui

0
Publicat:

Se numește Constantin Dănuț Popa, a fost adoptat de o familie din Franța și își dorește să își cunoască părinții biologici. Nu îi judecă pentru ce au făcut și vrea să îi vadă, dar să afle și dacă mai are frați sau surori. 

Constantin Dănuț Popa este unul din zecile de mii de copii abandonați în România în ultimii 30 de ani. Povestea lui a fost publicată pe pagina de Facebook – „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitati ai României”. Tânărul a dat detalii despre numele părinților săi biologici și despre locul nașterii.

Constantin Dănuț Popa FOTO Copiii niciodată uitati ai României/Facebook
Constantin Dănuț Popa FOTO Copiii niciodată uitati ai României/Facebook

“Salutări din Franța! Numele meu românesc a fost Constantin Dănuț Popa. M-am născut pe 25 mai 1994 în orașul Negrești, județul Vaslui. Până să fiu adoptat, aproximativ 4 ani și jumătate am crescut la Casa de copii Vaslui. Astăzi vin alături de voi cu rugămintea de a mă ajuta să îmi găsesc și eu familia biologică. Știu că părinții mei se numeau Rodica Popa și Dănuț Popa. La momentul nașterii mele locuiau în satul Benești, comuna Tanacu, județul Vaslui”, își începe povestea Constantin. 

Apelul tânărului stabilit în Franța a impresionat întreaga țară. Vrea să știe dacă mai are frați sau surori și să mențină pe viitor legătura cu ei.

„Îmi doresc să fiți alături de mine în acest demers, distribuind postarea mea. Am avut parte de multă iubire în familia mea și totuși vreau să găsesc rudele biologice. Vreau să aflu dacă mai am frați sau surori. Cu ajutorul vostru, dragi prieteni, știu că voi ajunge la ei pentru că sunteți minunați și nu ezitați să săriți în ajutor cu un gest mic pentru voi, dar imens pentru mine. Mulțumesc din suflet!”, își încheie mesajul Constantin.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite