Un șofer a blocat un drum public ca să nu-și avarieze mașina scumpă. Ambulanța plecată la o urgență a așteptat 30 de minute

0
Publicat:

Conducătorul auto și-a așezat mașina pe întreaga lățime a șoselei, blocând complet traficul rutier pe raza localității Bursuci din județul Vaslui. Nici măcar o ambulanță care se deplasa la o urgență nu a putut să treacă.

Șoferul iresponsabil a blocat circulația pe ambele sensuri cu mașina lui FOTO Facebook
Șoferul iresponsabil a blocat circulația pe ambele sensuri cu mașina lui FOTO Facebook

Un incident rutier a avut loc joi, 7 decembrie, pe raza localității vasluiene Bursuci. Un șofer iresponsabil și-a așezat mașina pe întreaga lungime a șoselei, în dispreț total față de ceilalți participanți la trafic.

Nici măcar o ambulanță care se deplasa la o urgență nu a fost lăsată să treacă.

Abia după jumătate de oră echipajul medical a putut trece pentru a acorda asistență medicală persoanei care avea nevoie.

Conducătorul auto și-a motivat gestul susținând că mașina pe care o conducea este scumpă și nu a vrut să derapeze din cauza zăpezii de pe carosabil și să ajungă cu ea în șanț, așa că a așezat-o pe lățimea șoselei.

„La Bursuci trafic oprit de o mașină din Murgeni. Pe motiv că e scumpă și dacă o scapă în șanț, ambulanța chemată pentru o urgență a fost nevoită să aștepte mai bine de jumătate de oră din cauza lor. Asta e țara cu care v-ați mândrit de 1 decembrie”, a scris autorul postării.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite