Un poliţist şi un jandarm din Vaslui, aflaţi în misiune, implicaţi într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj format dintr-un poliţist al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui şi un jandarm al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a fost implicat miercuri seară într-un accident rutier.

Cei doi se aflau în misiune de patrulare, pe raza localităţii Pungeşti. ”Echipajul aparţine Secţiei 1 şi se îndrepta în direcţia Gârceni - Pungeşti. La un moment dat, conducătorul auto a acorşat o încărcătură cu pietriş, aflată pe partea carosabilă nesemnalizată, autospeciala plonjând peste încărcătură. La faţa locului se desfăşoară cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul”, a precizat Alina Tonica, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, ”cele două persoane care se aflau în maşina Poliţiei au fost rănite uşor. Un echipaj EPA din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă se deplasează în zonă”.

Circulaţia pe drumurile judeţene din Vaslui se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii din ultimele ore. Conducătorii auto, aflaţi în trafic, reclamă faptul că şoselele nu sunt curăţate iar echipajele de la Deszăpezire nu intervin pe drumuri.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite