Un autocar fără pasageri a derapat în județul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar înmatriculat în Republica Moldova a derapat într-un șanț, pe raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, scrie Agerpres.

Vaslui FOTO: Shutterstock
Vaslui FOTO: Shutterstock

Potrivit autorităților, autocarul nu avea la bord pasageri, în el se aflau doar cei doi șoferi. Nu sunt raportate victime sau blocări ale traficului rutier în urma acestui incident.

Conform autorităților furnizate de reprezentanții Prefecturii Vaslui, în contextual căderii abundente de zăpadă și din cauza viscolului puternic, sectorul DN 11A Podul Turcului – Bârlad, a fost închis de către SDN Bârlad.

De asemenea, DN24A este blocat în zona Bumbăta, iar echipele de intervenție lucrează cu două utilaje pentru deblocarea drumurilor, misiunea drumarilor fiind îngreunată de viscol. Circulația este permisă pe un singur sens între localitățile Berezeni și Bumbăta, fiind necesară eliminarea zăpezilor care au fost suflate pe camp pe carosabil.

Circulația din Vaslui se desfășura în condiții de iarnă pe majoritatea drumurilor și trei artere județene sunt închise circulației.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite