Zeci de maşini cu 80 de persoane, deblocate de jandarmi din zăpezi. Ce drumuri au fost închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 30 de maşini în care erau 80 de persoane, printre care şi copii, au fost deblocate de jandarmii montani în zona staţiunii Semenic, informează un comunicat transmis de Jandarmerie, citat de Agerpres.

30 de mașini au fost deblocate din nămeți FOTO Jandarmeria Română
30 de mașini au fost deblocate din nămeți FOTO Jandarmeria Română

"În urmă cu puţin timp jandarmii montani din Caraş Severin au reuşit să deszăpezească şi ultimul autoturism blocat în zăpada care a căzut în ultimele ore. După o operaţiune care a durat mai multe ore, jandarmii au deblocat 30 de maşini în care erau 80 de persoane printre care şi copii", precizează autoritățile.

Conform sursei citate, aceştia se aflau în staţiunea Semenic, mulţi dintre ei pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar căderile de zăpadă din ultimul timp le-au îngreunat deplasarea spre casă, făcând drumurile aproape impracticabile.

Din cauza viscolului, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că au fost închise următoarele tronsoane de drumuri:

           1. DN2E85 Buzău (jud. Buzău) - limita cu jud. Vrancea;

           2. DN22 Râmnicu  Sărat (jud. Buzău)  - limita cu jud.Brăila;

           3. DN2 B Buzău (jud. Buzău) – Brăila(jud. Brăila).

"Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă!", avertizează polițiștii.

Un copil a murit după ce pe mașina în care se afla a căzut un copac

Un adolescent de 14 ani a murit, sâmbătă după-amiază, după ce mașina în mers în care se afla, alături de părinții săi, a fost distrusă de un copac doborât de viscol, în apropiere de Reșița, dinspre Văliug.

Potrivit Opinia Timișoarei, vântul puternic a rupt un copac la intrare în Reșița, dinspre Văliug, în zona Cuptoare, și l-a prăbușit peste o mașină care trecea prin zonă.

„În această după-amiază, la ora 16.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcția Cuptoare către Reșița, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgență la spital. La orele 18.10 a fost declarat decesul băiatului”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin.

În acest moment, polițiștii fac cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite