Un adolescent de 16 ani a fost acroşat de o maşină la doi paşi de trecerea de pietoni din faţa Fabricii "Rulmentul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde a avut loc accidentul FOTO Adevărul
Locul unde a avut loc accidentul FOTO Adevărul

Liceanul a traversat strada în fugă fără şi şoferul unui autoturism care circula în zonă a fost la un pas să-l spulbere. Victima a scăpat cu răni superficiale

Un adolescent de 16 ani a fost la un pas să aibă parte de un sfârşit tragic din cauza grabei şi a neatenţiei. Evenimentul a avut loc luni dimineaţa, 30 mai, puţin înainte de ora 9.00.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Biroul Rutier Bârlad reiese că maşina implicată în accident era condusă de Lucian P. (44 ani), din Bârlad. Acesta circula dispre centru spre Vaslui pe bada a doua când elevul de liceu a traversat strada din partea stângă. Victima, de 16 ani, este din Ibăneşti şi stă cu chirie în blocul IRB.

"În urma evenimentului a fost accidentat un minor de 16 ani care s-a angajat în traversarea străzii în fugă pe lângă marcajul pietonal la distanţă de 1-2 metri. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a spus Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

FOTO Cioburi şi fragmente din bara autoturismului, împrăştiate pe şosea la distanţă de aproape 10 metri de locul impactului

zebra irb

Adolescentul a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad unde a fost diagnosticat cu policontuzii prin accident. După efectuarea investigaţiilor medicale a fost lăsat să plece acasă.

FOTO Elevul a fost accidentat chiar în faţa blocului unde locuieşte cu chirie

bloc irb
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite