Trei ieşeni prinşi în flagrant în timp ce doreau să vândă un iphone contrafăcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au prins pe cei trei tineri în flagrant FOTO:adevaru
Poliţiştii i-au prins pe cei trei tineri în flagrant FOTO:adevaru

Trei tineri din judeţul Iaşi au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să vândă un iphone contrafăcut, pentru care au solicitat suma de 1.700 lei.

Potrivit poliţiştilor vasluieni, cei trei ieşeni s-au înţeles pentru a-l păcăli pe un tânăr din Vaslui care comandase telefonul pe internet. Practic, iphonul era scos la vânzare de unul din cei trei complici, iar înţelegerea a fost ca aparatul să fie trimis prin intermediul unei firme de curierat. 

Un alt complice  aluat legătura cu vasluianul cumpărător şi a stabilit ca punct de întâlnire o parcare din municipiul Vaslui. Poliţiştii au intervenit chiar în momentul în care cei trei ieşeni încasau suma de 1.700 de lei  ca ramburs al coletului ce conţinea telefonul contrafăcut prezentat ca un produs original. 

„Împotriva tinerilor, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore, ulterior aceştia fiind prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. S-a dispus cercetarea celor trei în stare de libertate pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de înşelăciune şi a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii recomandă populaţiei să apeleze la firme de curierat care permit verificarea coletului înainte de a achita valoarea produselor comandate. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite