Ofertă pentru utilizatorii de iPhone şi iPad: Fruit Ninja este acum gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utilizatorii de iPhone şi iPad au parte de o ofertă specială zilele acestea. Fruit Ninja, unul dintre cele mai populare jocuri din AppStore este gratuit, spre deosebire de preţul standard de 99 de cenţi.

Prima dată când compania Halfbrick Studios, cea care produce jocul, a redus preţul la aplicaţie a fost în perioada Crăciunului, anunţă PhoneArena. Dar pentru cei care nu au reuşit să o descarce atunci, există câteva zile când pot face acest lucru şi să se alăture celor care au descărcat aplicaţia de 300 de milioane de ori.

Fruit Ninja a apărut pentru prima oară pe 21 aprilie 2010 pe iPod Touch şi iPhone, iar pe 12 iulie 2010 a fost lansată versiunea pentru iPad. De asemenea, din 17 septembrie 2010 este disponibilă şi varianta pentru Android. Aplicaţia are avantajul de a fi prezentă şi pe Windows Phone sau Symbian.

În prima lună pe iOS, aplicaţia a fost descărcată de 200.000 de ori. Revista „Time” a nominalizat-o în topul celor mai bune aplicaţii din 2011.

Fruit Ninja, pentru cei care nu ştiu, se bazează pe un sistem foarte simplu. Pe ecran apar mai multe fructe, iar utilizatorii trebuie să le taie cu ajutorul unui slide cu degetul pe ecran.

Fruit Ninja pentru iPad

Fruit Ninja pentru iPhone

Aplicaţia a devenit atât de populară, încât unii au făcut şi filmuleţe în care îşi imaginează cum ar fi programul în viaţa reală. Puteţi vedea mai jos imaginile.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite