Tragedie într-o familie din judeţul Vaslui: un copil de 2 ani a murit strivit de aragaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de doi ani din oraşul Murgeni (Vaslui) a decedat aseară, după ce aragazul din bucătărie s-a răsturnat peste el.

Potrivit poliţiştilor, copilul se afla în casă şi, scăpat de supravegherea părinţilor pentru câteva momente, a intrat singur în bucătărie unde se afla aragazul aşezat pe un suport metalic, fără a fi stabilizat corespunzător. Băieţelul a tras de uşa de la cuptorul aragazului, moment în care acesta s-a prăbuşit peste el. A fost descoperit după câteva minute de fratele mai mare care nu îl găsea în casă. Imediat a fost alertată mama, aflată în curte în curte cu treburi gospodăreşti. Femeia a cerut ajutorul la 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj de la Ambulanţă. În ciuda manevrelor de resuscitare, copilul, care are şi un frate geamăn, nu a mai putut fi salvat. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Tot ieri, un alt copil de 2 ani din localitatea vasluiană Cozmeşti a ajuns în stare gravă la spital, după ce, într-un moment de nesupraveghere a ingerat substanţe folosite de mamă la vopsit părul. 

“Am fost solicitaţi pentru un copil în vârstă de doi ani, din comuna Cozmeşti, care s-a intoxicat cu o substanţă necunoscută. Fiindcă fetiţa era în stare gravă, la faţa locului a fost chemat un elicopter SMURD care a transportat-o de urgenţă la Spitalul de Copii "Sf. Maria" din Iaşi", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa. Elicopterul SMURD a aterizat pe un câmp din comuna Cozmeşti.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite