Tragedie într-o comună vasluiană: Un băieţel de un an şi patru luni a murit înecat într-un butoi cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de un an şi patru luni a decedat astăzi în localitatea Corni Albeşti comuna Albeşti, după ce a căzut într-un butoi cu apă din apropierea casei. Băieţelul era alături de părinţi, însă într-o clipă de neatenţie a căzut, fără a fi observat de aceştia.

Sesizând dispariţia micuţului, părinţii l-au căutat iniţial în împrejurimi. În momentul în care l-au observat în butoiul cu apă au incercat să îi acorde primul ajutor şi au solicitat intervenţia Ambulanţei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj coordonat de medicul Carmena Piseru, şeful Unităţii Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, care timp de mai bine de o oră a luptat pentru a readuce copilul la viaţă. În ciuda manevrelor de resuscitare, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul copilaşului. Membrii familiei sunt în stare de şoc, având nevoie de îngrijiri medicale.

În zonă s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs nenorocirea. Familia mai are un copil, o fetiţă în vârstă de trei ani, care se afla la grădiniţă în momentul producerii tragediei.

Citeşte şi:

Anchetă în cazul unui bebeluş de 11 luni din Vaslui mort în condiţii suspecte

Bebeluş de patru luni internat la spital, după ce a fost lovit în cap de tată

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite