Tragedie în judeţul Vaslui: fetiţă de un an a murit strivită de o căruţă, după ce a hăinuţele i-au rămas prinse în atelaj şi a fost târâtă sute de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un elicopter SMURD a aterizat la Codăeşti
Un elicopter SMURD a aterizat la Codăeşti

Un copil de un an din localitatea vasluiană Rediu Galian, comuna Codăeşti a murit miercuri după amiază în urma unui accident.

UPDATE: Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti la locul tragediei, s-a stabilit că fetiţa se afla în căruţă împreună cu un verişor, în vârstă de 14 ani. La un moment dat, calul de la atelaj s-a speriat alergând de pe drumul comunal pe islaz. Băiatul a încercat să protejeze fetiţa, însă, în momentul în care calul a intrat pe drumul judeţean, din cauza impactului produs la trecerea de pe terenul agricol pe şosea, a căzut din căruţă, scăpându-şi verişoara din braţe.

Fetiţa a rămas prinsă cu hăinuţele în partea din faţă a atelajului, fiind târâtă câteva sute de metri.

Ştire iniţială:

Familia a cerut ajutorul la 112, anunţând că bebeluşul a fost strivit de o căruţă. În zonă a fost dirijat atât un echipaj de Terapie Intesivă Mobilă, cât şi un elicopter SMURD, însă la sosirea cadrelor medicale, bebeluşul deja decedase.

”Familia a mers pentru acordara primului ajutor la centrul de permanenţă din localitate, accidentul având loc în apropiere. Din nefericire, traumatismul sever suferit de copil a dus la deces”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite