TITULARIZARE 2013 Peste 740 de cadre didactice din Vaslui susţin proba scrisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 740 de dascăli susţin, astăzi, proba scrisă FOTO:adevarul
Peste 740 de dascăli susţin, astăzi, proba scrisă FOTO:adevarul

Un număr de 745 de dascăli din judeţul Vaslui susţin, astăzi, examenul de titularizare ce se va desfăşura la liceele „Mihail Kogălniceanu“ şi „Emil Racoviţă“ din municipiul reşedinţă de judeţ.

Examenul de titularizare a început la ora 10:00 şi va dura patru ore. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, la centrul de la liceul „Mihail Kogălniceanu“ dascălii au susţinut lucrarea scrisă la disciplinele biologie, geografie, fizică, istorie, limba română şi educaţie fizică, iar la centrul de la „Racoviţă“ au venit candidaţii de la disciplinele informatică, muzică, silvicutură, alimentaţie publică, etc. 

Cele mai multe dosare înscrise au fost depuse la catedra de învăţători, 125 la număr, şi cele mai puţine, 32, la matematică. La sport sunt 86 de aspiranţi, la limba română 73, la istorie 45, la geografie 34, iar 57 de dosare au fost depuse pentru educatori.

ISJ Vaslui are disponibile 1.756 de posturi, din care 226 sunt titulatizabile şi 734 sunt complete.

În data de 5 august se vor afişa primele rezultate ale examenului, iar în data de 8 august, se vor afişa rezultatele finale, dupa rezolvarea contestaţiilor. Rezultatele le veţi găsi şi pe pagina titularizare.edu.ro.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite