FOTO Ambulanţă implicată în accident în intersecţia din zona FEPA Bârlad. Salvarea avea semnalele luminoase pornite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa implicată în accident FOTO Facebook / Cezar Vieru
Ambulanţa implicată în accident FOTO Facebook / Cezar Vieru

O ambulanţă tip B1, de la staţia din Bârlad, a fost implicată luni dimineaţa, în jurul orei 9, într-un accident auto în timp ce se deplasa către o solicitare

Ambulanţa circula dinspre nordul oraşului, de la staţie, către zona centrală. La intersecţia semaforizată din dreptul Grădinii Publice a intrat în coliziune cu un autoturism.

Martorii spun că ambulanţa avea semnalele luminoase pornite şi chiar înainte de impact a fost pornit şi semnalul sonor.

Şoferul unui Opel Corsa care circula dinspre Bulevardul Epureanu a oprit la semafor având în stânga lui o dubiţă. La culoarea verde a semaforului a intrat pe artera principală, moment în care a intrat în coliziune cu ambulanţa. Şoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a spus că nu a văzut nici semnalele luminoase nici nu a auzit semnalele acustice.

"Ambulanţa se deplasa către o urgenţă, nu era pacient în maşină", a spus Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Ambulanţa a scăpat fără pagube materiale, iar autoturismul Opel a fost îvariat în partea stângă (roata plus aripa). Poliţiştii de la Rutieră i-au testat cu etilotestul, apoi ambulanţierul a plecat în misiune. Nefiind victime, cei doi şoferi vor merge să dea declaraţii la Poliţie în cursul după-amiezii.

Şoferul autoturismului Opel Corsa a fost sancţionat cu 4 puncte amendă şi suspendarea permisului auto pentru 60 de zile.

ambulanta accident fepa barlad
ambulanta accident fepa barlad
ambulanta accident fepa barlad
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite