Teodora a plecat în iulie la București. De atunci, familia nu mai știe nimic de ea. Tânăra a fost dată dispărută

0
Publicat:

Poliţiştii prahoveni solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea unei tinere în vârstă de 26 de ani despre care familia nu mai ştie nimic de aproximativ două luni.

Tânăra dispărută. FOTO IPJ Prahova
Tânăra dispărută. FOTO IPJ Prahova

Elena Teodora Iacobescu, o tânără în vârstă de 26 ani din Ploiești, a plecat în iulie de la o adresă din Capitală şi nu a ajuns niciodată la rude sau prieteni, dispariţia fiind anunţată la sfârşitul săptămânii trecute.

La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că fiica sa, Iacobescu Elena-Teodora, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Ploieşti, a plecat în mod voluntar de la o adresă din Bucureşti, în luna iulie, şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a anunţat Poliţia judeţeană Prahova.

Tânăra dispărută. FOTO IPJ Prahova
Tânăra dispărută. FOTO IPJ Prahova

Femeia are aproximativ 1,65 metri înălţime, 60 de kilograme, constituţie corpolentă, păr şaten, ochi căprui, faţă ovală şi este tatuată pe picioare şi abdomen.

Rudele nu au putut da detalii despre articolele vestimentare pe care le purta la momentul plecării.

Fată dispărută cu trenul din Cehia în România

O altă tânără din Prahova, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Vălenii de Munte, a fost dată dispărută în urmă cu doi ani de către mama sa. Reveica Elena Camelia a plecat cu trenul din Cehia spre România, dar de atunci nu se mai știe nimic de ea, deși Poliţia a cerut ajutorul pentru găsirea fetei.

Reveica Elena Camelia are 1,60 metri înălţime, greutate aproximativ 75 kg, constituţie robustă, păr roşcat, ochi căprui şi nu are semne particulare. Purta o jachetă de blugi, colanţi de culoare neagră şi papuci tot de culoare neagră, cu o fundă de puf.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite