Tâlharul care a încercat să violeze o tânără de 15 ani în pădurea Dodeşti, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen S. (45 ani), bărbatul pus iniţial sub control judiciar după ce a urmărit o adolescentă care a coborât în halta Dodeşti cu scopul de a o viola, a fost arestat preventiv

Bărbatul este din localitatea vasluiană Chiţcani, comuna Costeşti şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că nu a respectat obligaţiile impuse prin supravegherea judiciară. Acesta a fost surprins de poliţişti prin Bârlad, deşi nu avea voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Faptele pentru care a fost dus în spatele gratiilor au fost comise pe 2 august a.c. O minoră de 15 ani a coborât în halta Dodeşti şi a plecat pe jos spre satul Viişoara. Eugen S. a urmărit-o prin pădure cu intenţia de a susţine raporturi sexuale cu ea. Când tânăra a ajuns în pădure, individul a pus-o la pământ şi a ameninţat-o. Victima s-a împotrivit şi a ţipat, acţiuni care l-au determinat pe bărbat să renunţe. Însă, i-a cerut să-i dea banii pe care îi avea asupra ei şi fata i-a dat  cei 330 lei pe care îi avea. Astfel a reuşit să scape de viol şi să ajungă acasă nevătămată.

“După comiterea faptei, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea celui în cauză, împotriva lui S. Eugen fiind dispusă iniţial măsura controlului judiciar. În data de 08.10.2014, Judecătoria Bârlad a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite