Sport: Vaslui: Porumboiu ameninţă că se retrage de la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul lui FC Vaslui s-a arătat extrem de deranjat de reacţia suporterilor vasluieni vizavi de conflictul pe care îl are cu tehnicianul Lopez Caro. Porumboiu afirmă că deja şi-a pregătit actele pentru a se retrage de la echipă.

Adrian Porumboiu a declarat, astăzi, că intenţionează să-şi retragă sprijinul financiar acordat lui FC Vaslui, echipă pe care a finanţat-o încă de la înfiinţare. Motivul invocat de fostul arbitru internaţional este acela că a pierdut până şi susţinerea suporterilor vasluieni. „S-au supărat şi suporterii, văd că mă înjură şi cei din Vaslui. Nu pot decât să le mulţumesc şi de acum încolo am  să îmi văd de treaba mea. Eu tot ce am făcut am făcut pentru suporteri. Mai mult decât reacţia lui Lopez Caro, m-a deranjat reacţia spectatorilor din Vaslui", a spus Porumboiu.

El a adăugat că echipa nu se va desfiinţa şi că se bucură că scapă de o grijă în plus. „Echipa nu se va desfinnţa, va funcţiona, dar fără mine. Abia aştept să scap de această povară, de această încărcătură pe care o am pe mine. Dacă nu este performanţă, eu nu am ce să mai caut pe lângă această echipă, chiar dacă e creaţia mea şi sunt banii mei", a precizat finaţatorul.

„Decizia pentru mine este luată, eu sunt hotărât să îmi văd de treaba mea. Am pregătit şi documente în acest sens. Categorig DA! Renunţ la echipa de fotbal pentru că nu are sens să trăiesc un asemenea stres. Eu nu am la cine să mă plâng. Nu pot să mă duc să mă plâng la nu ştiu ce casă de avocaţi din Spania, la Uniunea Europeană, n-am la cine să mă plâng că sunt stresat de ce se întâmplă la Vaslui de nişte oameni pe care îi plătim să respecte şi să ne respecte", a mai spus AdrianPorumboiu. 

Decizia lui Porumboiu vine pe fondul conflictului deschis pe care îl are cu tehnicianul Lopez Caro, care refuză să demisioneze de la cârma echipei. Astăzi, între cei doi s-a consumat un alt episod, după ce ibericul a decis să le acorde jucătorilor liber sâmbătă şi duminică.

"Am înţeles că au liber mâine şi poimâine. Este bătaie de joc ce se întâmplă! Tu ai cinci puncte în clasament şi le dai două zile libere când ei trebuie să se pregătească pentru jocurile cu Oţelul şi Dinamo. Vom  vedem care vor fi consecinţele, dacă antrenorii nu vor veni mâine la antrenament, aşa cum a fost comunicat programul la începutul săptămânii chiar de domnul Caro. Probabil că la Real Madrid se schimba programul cu o oră înainte", a încheiat, Adrian Porumboiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite