Spaniolii caută 800 de "căpşunari" în România.  Care sunt condiţiile impuse de angajator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui informează că în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016 se va organiza o selecţie pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sezonier în agricultură în Spania la cules de căpşuni.

Oferta vine din partea firmei Surexport din Almonte, Spania şi cuprinde 800 locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii ţări.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimativă de angajare: 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră şi 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii, iar ziua a şaptea, de odihnă, poate să nu coincidă cu duminca. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Această ofertă de muncă se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Vaslui interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM din Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, et. 1, cam. 24, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
- cerere tip (se completează la sediul AJOFM Vaslui);
- copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
- CV model Europass (cu fotografie) în  limba romana (tehnoredactat);
- cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”Clinic sănătos/Apt pentru muncă”; dosar plic.

"Persoanele interesate pot depune dosarele până în data de 21 ianuarie 2016", precizează Daniel Olteanu, directorul AJOFM Vaslui.



 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite