Şeful IPJ Vaslui, suspectat că a suferit un atac cerebral. Comisarul Carp, transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al IPJ Vaslui a fost transportat sâmbătă seara la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, în urma unei crize cerebrale.

Comisarul şef Mihai Carp (54 ani) se afla acasă în momentul în care a început să se simtă foarte rău. A fost solicitată o ambulanţă care la transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, de unde, ulterior, medicii l-au transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. Specialiştii suspectează un posibil atac vascular cerebral, însă diagnosticul urmează a fi stabilit în urma investigaţiilor medicale la care este supus. 

Surse medicale au precizat că starea şefului IPJ Vaslui este în prezent stabilă, acesta fiind conştient şi comunicând. Comisarul Mihai Carp nu este cunoscut cu antecedente medicale. De altfel, este cunoscut ca fiind unul dintre poliţiştii implicaţi în activităţile sportive, făcând parte din echipa de fotbal a IPJ Vaslui. 

Mihai Carp conduce IPJ Vaslui din aprilie 2005. Anterior a fost şeful  Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, respectiv şeful Biroului arme, explozivi, substanţe toxice. Absolvent al Şcolii Militare de ofiţeri activi a Ministerului de Interne, Mihai Carp activează în Poliţie din anul 1986.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite