Şcoală de vară pentru pasionaţii de informatică, organizată de Liceul ”Emil Racoviţă” Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
racovita vaslui

Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui va găzdui Şcoala de vară de informatică aplicată „Next level”, organizată în parteneriat cu Adobe România.

 În perioada 29-31 august, la Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui, în parteneriat cu  România, se va desfăşura prima ediţie a Şcolii de Vară dedicată informaticii, intitulată “Next level”.

La activităţi vor putea participa elevi pasionaţi de informatică din întreg judeţul, inclusiv de la şcolile gimnaziale. Înscrierile se fac în perioada 5-15 august, la secretariatul liceului.

Şcoala de vară de informatică este organizată de catedra de informatică a Liceului ”Emil Racoviţă”:  cunoscutul profesoru Dan Pracsiu, membru în comisia de organizare a Olimpiadei Naţionale de Informatică, coordonatorul proiectului, împreună cu profesoarele Gabriela Ursu, Camelia Popica şi Petronela Sârbu.

Conducerea Liceului ”Emil Racoviţă” a anunţat că întâlnirea elevilor cu specialişti IT le va oferi oportunitata de a învăţa lucruri practice, dar şi o motivare suplimentară în aprofundarea studiului informaticii la nivel superior. Elevilor le vor fi prezentate teme şi aplicaţii specifice vârstei lor, în vederea dobândirii de cunoştinţe şi deprinderi avansate, necesare realizării de produse informatice performante.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite