Scandalagiu oprit cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost condus la Postul de Poliţie FOTO:adevarul
Tânărul a fost condus la Postul de Poliţie FOTO:adevarul

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea vasluiană Portari, a fost cât pe ce să producă o tragedie dacă nu era oprit de poliţistul din sat, care a fost nevoit să tragă un foc de armă pentru a-l linişti.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a provocat un scandal monstru  şi a sărit la bătaie la sora şi la mama lui. A spart aproape toate geamurile din casă, ameninţându-şi rudele că le omoară. 

Sora acestuia a apucat să sune la 112 şi să ceară ajutorul Poliţiei. Ajuns la locuinţă, agentul de la Postul de Poliţie Zăpodeni nu l-a găsit pe scandalagiu acasă, acesta fiind plecat la coasă. A fost găsit de omul legii, dar în momentul în care a fost luat la întrebări Alexandru Chiriac a sărit la bătaie la poliţist ameninţând că îl va tăia cu coasa dacă se va apropia.

„Tânărul a fost somat de poliţist să arunce coasa, însă s-a împotrivit, continuând să îl ameninţe. În acel moment, poliţistul a tras un foc de armă în plan vertical, moment în care tânărul s-a oprit, însă a ameninţat că se va omorî dacă cineva se va apropia de el. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti de la Postul de Poliţie Zăpodeni, cât şi colegi de la Secţia Rurală doi, care, în final au reuşit să îl imobilizeze pe suspect. Momentan încă se fac cercetări la faţa locului, tânărul urmând a fi transportat la spital, pentru tratament de specialitate", a precizat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vali Alexandru Chiriac, suferă de tulburări de comportament, el fiind recent externat de la Psihiatrie. Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşii infracţiunilor de ultraj, respectiv ultraj contra bunelor moravuri

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite