Rezultatele concursului de şah pentru copii organizat de CARP Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul a avut loc în intervalul 15-19 decembrie la Cercul Militar Bârlad şi s-a desfăşurat în Sistem elveţian, pe durata a şapte runde cu timp de gândire de o jumătate de oră/jucător

Competiţia a fost organizată de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor  „ Elena Cuza ” Bârlad şi Cercul Militar Bârlad. Au participat copiii şi nepoţii membrilor C.A.R.P. „Elena Cuza ”, a cadrelor militare active şi în rezervă.

S-au înscris 27 de concurenţi, fete şi băieţi, de la diferite şcoli, din învăţământul preşcolar primar şi gimnazial, atât din mediu urban, cât şi din cel rural. Dintre aceştia, doi copii au abandonat competiţia rămânând 25 de jucători pe tot parcursul concursului dintre care şase fete.

Concursul a fost arbitrat de Ioan Mocanu, supravegheat foarte atent şi ajutat efectiv la buna deşfăşurare a concursului de un reprezentant al C.A.R.P., „ Elena Cuza ” Bârlad, consilierul Liviu Rîncu.

După sedinţa tehnică s-a decis ca acest concurs să se desfăşoare în „Sistem Elveţian ”, pe durata a şapte runde, având timpul de gândire o jumătate de oră/jucător.

Departajarea, în caz de egalitate, s-a aplicat: sistemul de coeficienţi „Bucholtz ”.Alte criterii de departajare nu au mai fost necesare.

Câştigătorii de pe locul 1 au mai primit un supliment de 10 lei din partea domnului Marius Ifrim, câştigătorul de la seniori a Cupei 1 Decembrie la şah.

Următorul concurs de şah va fi pentru copii în jurul datei de 24 ianuarie 2015, cu ocazia “ Unirii Principatelor Române “ care va fi organizat tot la Cercului Militar Bârlad.
   
Rezultate concurs ŞAH: clasele I-IV fete

Bianca Ioana CODREANU (Medalie de aur + 30 + 10 lei), Carmen Andreea MAXIM    (medalie de argint + 20 lei), Crina CHIPER (Medalie de  bronz +10 lei), Elena MUNTEANU (medalie de bronz + 10 lei)
   
Clasele I-IV băieţi:

Ioan Iustin VASILESCU (Medalie de aur + 30 + 10 lei), Sebastian Andrei POSTOLACHE (Medalie de argint + 20 lei), Vasile AGACHE   (Medalie de  bronz  + 10 lei)
   
Clasele V-VIII:
   
Cătălin COJOCARU    (Medalie de aur + 30 + 10  lei), Andrei Florin PETROVICI (Medalie de argint + 20 lei), Corneliu  Alexandru CRĂCIUN (Medalie de  bronz  + 10 lei)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite