Proxenetul din garajul poliţiei: muncitor din cadrul Serviciului logistic al IPJ Vaslui, reţinut pentru proxenetism şi şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăilă Neculai FOTO Facebook
Mihăilă Neculai FOTO Facebook

Un angajat de la serviciul Logistic al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui este cercetat într-un dosar de proxenetism şi şantaj, fiind acuzat că timp de aproape un an a determinat patru tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani să practice prostituţia.

Ancheta poliţiştilor în acest caz s-a declanşat în urma unei sesizări din oficiu. La data de 2 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, unul pe raza municipiului Vaslui, iar cel de-al doilea pe raza oraşului Negreşti.

Neculai Mihăilă (49 de ani), un muncitor la garajul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a fost ridicat de poliţişti în baza unui mandat de aducere şi condus la audieri. 

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în perioada mai 2018 - aprilie 2019, bărbatul ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 4 tinere, cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani, domiciliate pe raza judeţului Vaslui. Tinerele proveneau din familii dezorganizate din oraşul Negreşti şi o localitate limitrofă. Pe numele lui Neculai Mihăilă (foto jos), se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi şantaj.

mihaila neculai

”Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptelor a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite