Primarul Bârladului, care a ameninţat un jurnalist cu moartea, iar pe altul l-a trimis pe şoseaua de centură, recidivează: „Ieşi afară, porcule!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Constantinescu, zis Titi, primarul care se comportă ca pe maidan FOTO Adevărul
Constantin Constantinescu, zis Titi, primarul care se comportă ca pe maidan FOTO Adevărul

Un nou gest incalificabil al lui Constantin Constantinescu, primarul de Bârlad. Acesta s-a adresat fostului manager al spitalului din municipiu, Ştefan Constantinciu, într-un mod grosolan, nedemn pentru un ales al oraşului: „Ieşi afară, porcule!“.

Replica umilitoare i-a fost adresată managerului de spital în incinta Primăriei Bârlad, de faţă cu întreg comitetul director al spitalului. Edilul-şef a răbufnit pentru simplul motiv că i-a fost expus un proiect şi a fost solicitat ajutorul comunităţii locale pentru realizarea acestuia.

Ştefan Constantinciu, fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad, a ţinut să facă public comportamentul primarului Constantinescu în ultima zi de mandat: "La o discuţie de comun acord anunţată, am fost cu membrii Comitetului Director în biroul primarului, cerându-i suport pentru reabilitarea Psihiatriei şi a TBC-ului. Noi aveam soluţii şi încercam să le integrăm, să facem un plan de expertizare, de proiectare, de obţinere de fonduri şi finalizare cu reabilitarea. Lucrurile s-au derulat cam aşa: <Mie nu-mi trebuie spital de urgenţă la Bârlad, mie nu-mi trebuie spital, ieşi afară porcule !>, rămânând în sală doar membrii Comitetului Director".

Video cu declaraţia integrală a lui Ştefan Constantinciu
 
Comportamentul bădăran al primarului este de notorietate. În cursul lunii martie, a ameninţat cu moartea o ziaristă pentru simplul fapt că nu i-a plăcut cum a redat o ştire. În august, a intrat în vizorul edilului altă ziaristă potrivnică pe care a trimis-o să-şi facă meseria pe centură.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite