Preşedintele CJ Vaslui despre proiectul de regionalizare: „Este o mare vrăjeală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Buzatu este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PSD FOTO:adevarul
Dumitru Buzatu este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PSD FOTO:adevarul

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, consideră că proiectul legat de regionalizarea ţării noastre nu este altceva decât o modalitate de a atrage atenţia de la conflictul diplomatic româno-ungar.

Buzatu, care este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Social Democrat, crede că proiectul lansat de actuala putere nu este altceva decât „o mare vrăjeală“, deoarece capitala Regiunii Nord-Est  va fi la Piatra Neamţ şi nu la Iaşi. 

„Regionalizarea ţării este o discuţie improprie în momentul de faţă, prin care se încearcă distragerea atenţiei de la lucruri mult mai importante, cum ar fi conflictul diplomatic româno-ungar. Noi nu avem tendinţe imperialiste şi, de aceea, cred că totul este o mare vrăjeală. Cum am putea crede într-un astfel de proiect, în condiţiile în care, ca exemplu, apare drept capitală a Regiunii Nord-Est municipiul Piatra-Neamţ în detrimentul celui de-al doilea oraş al României, municipiul Iaşi. De aceea, nu voi discuta pe marginea regionalizării până când nu o să apară un act normativ privind acest subiect atât de important pentru orice român“, a declarat preşedintele CJ Vaslui pentru Mediafax. 

VEZI AICI CUM VA ARĂTA ROMÂNIA DUPĂ REGIONALIZARE

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite