Posturile comunale de Poliţie din Vaslui,  adevărate pericole pentru oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii poliţişti lucrează în spaţii închiriate FOTO:adevarul
Unii poliţişti lucrează în spaţii închiriate FOTO:adevarul

Posturile comunale de Poliţie din judeţul Vaslui s-au transformat în adevărate sperietori pentru oamenii legii care îşi desfăşoară activitatea în ele, din cauza clădirilor care stau să se dărâme de vechi ce sunt.

Chiar dacă nu toate, o bună parte a clădirilor în crae lucrează poliţiştii din mediul rural s-au degradat tot mai tare de la an la an, iar oamenilor legii le este frică să mai vină la serviciu. Problema este cunoscută şi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean  (IPJ) Vaslui care se plânge, însă, de lipsa fondurilor pentru reconsolidarea posturilor de Poliţie. 

„Avem posturi de Poliţie care trebuie demolate, ele fiind expertizate tehnic. Deocamdată nu sunt bani ca să putem construi ceva în loc. Am reuşit, în schimb, să facem postul de Poliţie din Laza al cărui acoperiş dădea semne că vrea să cedeze. zilele acestea colegii sunt la Dăneşti şi fac aceeaşi treabă, tot din cauza acoperişului care aproape că a cedat. Apoi vom face reabilitarea postului din Perieni, al cărui acoperiş a cedat deja, iar oamenii de acolo lucrează într-o clădire privată pentru care plătim chirie“, a declarat Mihai Carp, şeful IPJ Vaslui, la postul local de televiziune V 24. 

Practic, la această oră, 80% din clădirile care adăpostesc Posturile Rurale de Poliţie din judeţ necesită lucrări de reparaţie. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite