Portofel ticstit cu bani, găsit pe o bancă din Bârlad. Ce au făcut femeile care au intrat în posesia banilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei de 37, respectiv 52 ani, au găsit pe o bancă din centrul Bârladului un potrofel în care se afla o sumă importantă de bani, dar şi actele proprietarului

În portofelul uitat de un tânăr de 18 ani pe o bancă din apropierea Primăriei Bârlad a fost găsită suma de 180 de euro şi câteva bancnote în lei. Două femei de 37, respectiv 52 de ani, au trecut întâmplător prin zonă şi au găsit portofelul. Dând dovadă de spirit civic, acestea s-au prezentat la Poliţia Bârlad şi au depus portofelul cu tot ce se afla în el.

„Pe baza documentelor găsite, poliţiştii au identificat proprietarul în persoana unui tânăr, în vârstă de 18 ani. Acesta a fost invitat la Poliţia municipiului Bârlad, unde i-au fost predate documentele şi banii. Poliţia municipiului Bârlad transmite mulţumiri celor două persoane pentru gestul de omenie şi pentru simţul civic de care au dat dovadă, considerând că acestea merită aprecierile şi respectul concetăţenilor, fiind un exemplu demn de urmat de către noi toţi, dacă se va întâmpla să fim într-o asemenea împrejurare”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite