Poliţiştii vasluieni în alertă. Indivizii care au violat o bătrână şi i-au zdrobit faţa sunt de năgăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În zonă se fac căutări şi cu un câine de urmă
În zonă se fac căutări şi cu un câine de urmă

Poliţiştii vasluieni nu au reuşit să-i identifice şi să-i prindă pe cei doi indivizi care în noaptea de duminică spre luni au violat şi bătut cu sălbăticie o femeie de 66 ani, din localitatea vasluiană Văleni (Pădureni)

Zeci de persoane au fost audiate în ultimele 48 de ore, însă fără ca poliţiştii să dea de urma agresorilor. Ei caută doi barbaţi, care au intrat peste o femeie de 66 de ani în casa, au violat-o şi au zdrobit-o in bataie. Victima nu i-a putut identifica pe agresori, asa că misiunea poliţiştilor este una dificila. 
În toiul nopţii, femeia a fost găsită plină de sânge, prabuşită lângă poartă, de o vecină care a cerut ajutorul la 112. Cu ultimele puteri, victima a povestit că a fost batjocorită fără milă de doi bărbaţi, pe care nu i-a recunoscut. Un echipaj medical de la Ambulanţă a sosit la fata locului a stabilizat bătrâna şi a transportat-o la spitalul din Huşi, de unde, ulterior, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, unde unde medicii au diagnosticat-o cu fracturi de sinusuri şi multiple hematoame la faţă şi la cap.

Între timp, în comuna Pădureni s-a declanşat o anchetă fără precedent. Criminaliştii au ridicat probe, au făcut măsurători, au fotografiat camera şi curtea victimei, care  erau pline de sange. În zonă a fost adus şi un câine de urmă. Localnicii sunt speriaţi la gândul că doi agresori periculoşi sunt in libertate. Cel mai probabil aceştia sunt din zonă şi ştiau că bătrâna locuieşte singură, că are probleme de sănătate şi nu se poate apăra.  Sătenii cred că, de fapt, agresorii au căutat bani femeii, aceasta având o pensie de câteva sute de lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite