Poliţiştii care l-au împuşcat pe bărbatul ce i-a ameninţat cu o secure au rămas în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti au fost destituiţi din funcţie foto: Arhivă Adevarul
Cei doi poliţişti au fost destituiţi din funcţie foto: Arhivă Adevarul

Cei doi poliţişti de la Postul de Poliţie Rurală Puieşti care au împuşcat, sâmbătă seară, un bărbat de 31 de ani din localitatea vasluiană Hălăreşti, au rămas în sistem cu aceleaşi atribuţii, fără să fie anchetaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Potrivit IPJ, cei doi oameni ai legii nu pot fi puşi la dispoziţia şefului inspectoratului până când procurorii nu vor definitiva ancheta, atunci când se va vedea sau nu dacă poliţiştii au folosit armamentul din dotare în legitimă apărare.

Vă reamintim că luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, le-au întocmit celor doi poliţişti dosare penale, ei fiind cercetaţi pentru tentativă de omor, după ce medicii au constatat că viaţa victimei a fost pusă în pericol. (Citeşte aici detalii)

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, poliţiştii care au tras cu armamentul din dotare asupra bărbatului au executat, în total, 11 focuri de armă, după ce acesta a vandalizat o masină de poliţie şi a sărit la oamenii legii cu o secure.

Vezi aici de ce l-au împuşcat poliţiştii pe bărbat

În acest moment, victima oamenilor legii se află internată la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi, iar starea lui este una stabilă.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite