Polițist din Vaslui anchetat pentru că a venit la muncă îmbrăcat în trening și în Moș Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un polițist din Vaslui este anchetat de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui deoarece, pe rețelele sociale, au apărut imagini în care agentul era la muncă fără uniformă și în pantaloni scurți.  

Polițistul s-a pozat în Moș Crăciun făcând șpagatul pe mașina Poliției FOTO Știrile ProTv
Polițistul s-a pozat în Moș Crăciun făcând șpagatul pe mașina Poliției FOTO Știrile ProTv

Chiar primarul localității a fost cel care l-a filmat, apoi a cerut ministrului de Interne, într-o scrisoare deschisă, să îl demită. Edilul susține și că polițistul nu prea vine pe la serviciu și nu își face datoria față de comunitatea pe care o reprezintă.

Șeful poliției din comuna Șuletea, județul Vaslui, a fost filmat fără uniformă în timpul serviciului, de primarul din localitate. În urmă cu câțiva ani, agentul a apărut într-o poză în care face șpagatul pe mașina Poliției îmbrăcat în Moș Crăciun.

Imaginile au ajuns pe rețelele sociale, însoțite de o scrisoare deschisă adresată ministrului de Interne, Lucian Bode, în care primarul îi cere să ia măsuri. Potrivit edilului, polițistul ar fi lipsit de la sediul poliției din localitate când oamenii veneau pentru ajutor, iar atunci când apărea, venea îmbrăcat în civil.

„Cei care suferă cu adevărat sunt locuitorii comunei Șuletea, care efectiv nu au poliție. La poliție este închis. Am fost de multe ori și am constatat că mașina poliției este în curtea poliției, dar nu e de găsit. Mereu e îmbrăcat în trening”, a declarat Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea, potrivit Știrile ProTv.

Edilul spune că polițistul ar fi lipsit de la sediul poliției din localitate când oamenii veneau pentru ajutor, iar atunci când apărea, venea îmbrăcat în civil.

„Cei care suferă cu adevărat sunt locuitorii comunei Șuletea, care efectiv nu au poliție. La poliție este închis. Am fost de multe ori și am constatat că mașina poliției este în curtea poliției, dar nu e de găsit. Mereu e îmbrăcat în trening”, susține Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri