Panică la Bârlad. Un individ, posibil drogat, atacă femei în plină stradă şi le agresează sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Mai multe femei din Bârlad au trăit clipe de groază când au fost atacate în plină stradă de un individ în ultimele zile, în mai multe zone centrale din oraş. Bărbatul a încercat să le agreseze sexual, iar când acestea s-au opus, au fost lovite.

Femeile din Bârlad se tem să mai iasă pe stradă după ce în ultimele zile mai multe eleve au fost atacate de un bărbat încă neidentificat şi au fost molestate sexual. Victimele au scăpat cu fuga şi de teamă şi ruşine nu au sesizat Poliţia.

O rudă a unei adolescente, elevă în clasa a IX-a la un liceul bârlădean, atacată în seara de marţi, 11 ianuarie, a postat cele întâmplate pe o reţea de socializare, descriindu-l pe individ cu lux de amănunte.

“Nepoata mea a fost atacată aseară pe la ora 19.00, pe drumul care duce de la Penny la Lidl, de o creatură cu ochii bulbucaţi şi cu pupilele negre care îi acopereau aproape tot albul ochilor, era mic de statură, cam 1.50-1.60 m, era îmbrăcat cu o geacă şi cu fes pe cap. A lovit-o cu piciorul, apoi a încercat să o sărute şi să o pipăie, din fericire a găsit în buzunarul pantalonilor 100 de lei pe care i-a luat şi a fugit, aşa a scăpat de el. Părea un om al străzii, drogat dacă e să ne luăm după ochii bulbucaţi. Bârladul nu e un oraş aşa de mare şi poate îl cunoaşte cineva sau bănuiţi cine este!”, a scris femeia  pe mai multe grupuri de pe Facebook.  

postari pradator sexual Vaslui 3

Mai multe atacuri în aceeaşi zi

Mai multe persoane au reacţionat imediat, spunând că au cunoştinţă despre situaţii asemănătoare, în care acelaşi individ a atacat din nou, pe 11 ianuarie, în zona dintre magazinul Penny şi supermarketul Lidl din Bârlad.

„Aseară, tot prin acea zonă, au fost atacate două femei şi un bărbat”, a scris o altă femeie într-un comentariu.

postari pradator sexual Vaslui 2

“Nu e singura persoană care a fost atacată aseară. Şi copila mea se întorcea de la scoală pe la 18,50 şi, în zona Berlinului de la Şcoala nr 8, (Episcop Iacov Antonovici - n.r.) i-a ieşit în faţă individul aşa cum este descris în acest caz şi tot aşa a încercat să o pipăie, apoi a lovit-o cu piciorul. Fata s-a refugiat în magazinul Berlin, speriată. Deci, acel individ după ce l-a atacat pe copilul meu s-a dus în zona Lidl. Atenţie, dacă îl cunoaşte cineva, să facă cunoscut. Politia să ia aminte şi să facă cercetări să fie prins, căci doamne fereşte se poate întampla o nenorocire”, spune o altă doamnă într-o postare, potrivit Vremea Nouă.

postari pradator sexual Vaslui 1

Poliţiştii bârlădeni fac cercetări în acest caz pentru a da de urma agresorului sexual.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bărbat reţinut pentru hărţuire. A urmărit luni la rând o femeie, postând peste 160 filmuleţe pe contul lui de Facebook

Tupeul unui fost deţinut. A început să hărţuiască o angajată a penitenciarului imediat după ce a ieşit pe poarta închisorii

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite