O influenceriţă s-a sinucis după ce a fost hărţuită pe reţelele de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
kristina Dukic - influencer - foto Instagram

O influenceriţă din Serbia a fost găsită moartă la vârsta de 21 de ani, după ce, timp de ani de zile a fost victima hărţuirilor şi trolling-ului pe reţelele de socializare.

Potrivit Daily Mail, cadavrul Kristinei „Kika” Dukic a fost descoperit în capitala sârbă, Belgrad, în jurul orei 23.40, pe 8 decembrie.

Anchetatorii nu au descoperit semne că moartea s-ar fi produs accidental, iar Ministerul de Interne a anunţat că o anchetă este în desfăşurare.

Moartea a fost dezvăluită de mama Kristinei, Nataşa Djukic, care a postat un scurt mesaj pe Instagram: „Va fi o perioadă grea pentru noi toţi şi tot ce putem face este să-i păstrăm vie amintirea. Te iubim Kika şi ne este dor de tine, mai mult decât pot spune cuvintele. Dacă aveţi gânduri de sinucidere sau suferiţi de depresie, vă rugăm să vorbiţi cu cineva, pentru că nu sunteţi singuri.”

Kristina avea mai mult de un milion de urmăritori pe Instagram, YouTube şi Twitch. Ea a spus la un moment dat că simte că nimic din ceea ce a făcut ea până acum nu este suficient de bun pentru oameni.

Ea a menţionat, de asemenea, hărţuirea constantă la care a fost supusă şi a spus că este important să fie fericită, să facă ceea ce îşi doreşte în viaţă. Ea povestise că mesajele i-au afectat imaginea, fiind acuzată de multe ori că a recurs la operaţii estetice.

Unul dintre cei mai mari critici ai ei a fost Bogdan Illic, care a apărut în mai multe dintre videoclipurile tinerei. În trecut, el a spus despre ea că este o falsă, potrivit publicaţiei locale Republika.

În urma morţii sale, Bogdan a susţinut că, de fapt, tocmai se împăcase cu Kristina, chiar înainte ca ea să se sinucidă: „Am fost printre primii care au aflat despre asta, deoarece prietenii ei m-au sunat şi mi-au spus că mă vor susţine public cu adevărul despre întrega întâmplare, dar am refuzat asta, pentru că nu vreau să fiu o victimă”.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite