Oţelul – Vaslui 2-0. Penalty neacordat pentru echipa lui Hizo, care se îndepărtează de titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo a acuzat dur arbitrajul FOTO: adevarul.ro
Viorel Hizo a acuzat dur arbitrajul FOTO: adevarul.ro

Vaslui a pierdut la Galaţi şi a rămas la 13 puncte de liderul Steaua. Iorga a deschis scorul printr-un gol de senzaţie, exterior la vinclu, iar Viglianti a închis tabela în prelungiri.

Şutul senzaţional al lui Iorga, exterior de pe partea dreaptă direct în vinclu, l-a lăsat fără replică pe Dani Coman, iar Oţelul conducea cu 1-0 din minutul 19.

Penalty nearcordat la Antal

Vasluienii meritau să primească un penalty în minutul 40, când Antal a fost faultat în careul de portarul Oţelului, Brăneţ, dar centralul Unimatan a lăsat jocul să continue.

În repriza a doua, Pena a fost eliminat direct după ce un atac cu talpa (minutul 78), dar vasluienii n-au reuşit să profite de omul în plus. Mai mult, cei care au înscris au fost tot elevii lui Viorel Tănase, prin Viglianti, la un contraatac în prelungirile partidei. Astfel, echipa lui Hizo a rămas la 13 puncte de Steaua, iar şansele la titlu tind acum spre zero.

Este greu să trag o concluzie. Îi am pe N'Doye cu ruptură musculară de două etape, îl am pe Sânmărtean accidentat. Nici nu ştiu ce să spun despre arbitraj. Atâta timp cât un jucător de-al meu este trântit în careu şi tu te faci că nu vezi...A fost clar o manieră împotriva noastră. Am avut ocazii, am împins jocul, puteam să înscriem, dar este vina noastră că nu am reuşit. Ne rămâne doar să adunăm puncte şi din iarnă vom vedea ce va fi", a declarat Hizo la DolceSport.

Oţelul - Vaslui 2-0

Oţelul: Brăneţ - Râpă, Sârghi, Perendija, Murgoci - Giurgiu, Neagu (Filip 70), Iorga (Stromajer 90), Băjenaru - Didi (Viglianti 81), Pena. Antrneor: Viorel Tănase

Vaslui: Coman - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Stanciu (R. Costin 46), Jumisse, Caue, Antal - Sburlea (Varga 10), M. Niculae. Antrenor: Viorel Hizo

Goluri: Iorga 19, Viglianti 90+3

Eliminat: Pena 78

Arbitru: Paul Unimatan

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite