O tânără de 19 ani a fost rănită în urma exploziei unei butelii în comuna Văleni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozia violenta a distrus toate geamurile
Explozia violenta a distrus toate geamurile

Explozia unei butelii a fost la un pas să se transforme într-o tragedie în comuna vasluiană Văleni. O tânără de 19 ani a fost rănită, suferind arsuri pe întreg corpul.

 Astăzi, în jurul orelor 8.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” Vaslui a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unei persoane din localitatea Văleni.

La locul producerii evenimentului, s-a deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă şi transportul la o unitate spitaliceasă a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 19 ani, din localitatea Văleni, care prezenta arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare în urma exploziei unei buteli de aragaz.

Victima va fi transportată de urgenţă şi în condiţii de siguranţă la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, prezentând arsuri de gradui II pe aproximativ 6% din suprafaţa corpului, la nivelul mânilor şi picioarelor şi arsuri de gradul I pe aproximativ 6% din suprafaţa corpului, la nivelul feţei şi gleznei.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, nefiind necesară intervenţia unei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă.


 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite