FOTO Alai de nuntă spulberat de un taximetrist în apropiere de Clubul pescarilor din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă noaptea, la Vaslui, un taximetrist intrând cu maşina într-un grup de nuntaşi care se îndreptau spre restaurantul Clubul pescarilor din apropierea fostei fabrici Moldosin. Şase persoane, rude ale miresei şi ale naşului, au fost rănite.

UPDATE: În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, la faţa locului, s-a stabilit că grupul de nuntaşi nu se deplasa regulamentar.

”Grupul de persoane se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, pe aceeaţi direcţie de mers cu a conducătorului auto. Persoanele nu aveau elemente reflectorizante sau lumini pentru semnalizare”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Nuntaşii răniţi, în urma investigaţiilor medicale, au fost diagnosticaţi cu ”traumatism cranio cercebral”, ”traumatism facial”, ”fractură gleznă”, ”excoriaţii”, ”contuzie gambă”.

Ştire iniţială:

Patru persoanele rănite au ajuns la spital, iar alte două au primit ingrijiri la faţa locului . Rudele rănitilor au fost la un pas să-l linşeze pe soferul vinovat, care a declarat ca nu i-a vazut pe cei aproximativ 50 de oameni care mergeau pe marginea drumului, întrucât ar fi fost orbit de farurile unei masini care venea de pe contrasesns.

Oamenii susţin că mergeau pe marginea drumului şi nu pe partea carosabilă, în grupul de nuntaşi se aflau şi 12 lăutari.

”Ca pe fasole ne-a trântit. Eram un grup de 50-60 inşi. Pe dreaptă eram chiar. Baiatul meu are piciorul umflat, cum l-a lovit. Prima dată a luat muzicanţii şi din spate i-a adus în faţă, toba l-a lovit pe copilul meu la picior. A zis ca un nesimţit că mergem pe mijlocul drumului. Cum poţi să spui aşa ceva? A zis că a a fost orbit, dar nu venea nicio maşina”, a declarat unul dintre nuntaşi.


Cei mai grav răniţi au fost un unchi al miresei şi tatăl naşului.  Nuntaşii acuză taximetristul că se deplasa cu viteză mare, peste 100 km/oră.

”Ne-am deplasat trei echipaje de ambulanţă, am gasit şase victime: două au necesitat îngrijiri la locul accidentului, patru au fost transportate la spital. Unul are contuzie de gamba, altul cu luxatie fracturară şi a necesitat reducere la locul accidentului. Restul cu contuzii şi traumatisme cranio-cerebrale. Cei cu traumatisme cranio-cerebrale vor fi investigate computer tomograf”, a precizat medicul Gabi Olaru, coordonatorul echipajului SMURD deplasat la locul accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Taximetristul a fost la un pas să fie linşat de nuntaşi FOTO Adevărul

image
VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite