O fetiţă de 8 ani, diagnosticată cu COVID-19, a căzut de la etaj. Copila se afla în izolare la domiciliu, alături de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ambulanta

Un incident grav s-a petrecut duminică, 24 ianuarie, în municipiul Huşi din Judeţul Vaslui, o fetiţă de 8 ani fiind rănită după ce a căzut de la etaj.

Fetiţa şi mama ei se aflau în izolare la domiciliu, amândouă fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Încă nu se cunosc împrejurările în care copila a căzut de la etaj. 

”Echipajul deplasat la faţa locului a găsit copilul conştient dar cu un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară. Fetiţa se afla în izolare cu mama, amândouă fiind confirmate cu boala COVID-19. A fost transportată la spitalul din Husi. S-a solicitat elicopter pentru a fi  transportată la Spitalul ”Sfânta Maria” Iaşi”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Cadrele medicale huşene aşteaptă sosirea elicopterului pentru realizarea transferului. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Din primele verificări, mama se afla într-o altă cameră a apartamentului, în momentul producerii accidentului, lăsându-şi fetiţa să se joace în camera ei. Circumstanţele în care a căzut copila de la etaj nu au fost, deocamdată, clarificate de poliţişti. 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite