O bătrână singură şi bolnavă a rămas fără casă în prag de sărbători. Vecinii au salvat-o din incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa bătrânei a fost distrusă în urma incendiului
Casa bătrânei a fost distrusă în urma incendiului

Un incendiu izbucnit în dimineaţa de 15 decembrie a mistuit casa unei bătrâne din localitatea vasluiană Codăeşti. Femeia suferă de multiple afecţiuni şi locuia singură.

Intervenţia rapidă a vecinilor şi a pompierilor voluntari din comună au dus la salvarea vieţii bătrânei. ”S-a intervenit în timp util pentru salvarea vieţii acesteia dar casa nu mai este locuibilă. Ambulanţa a sosit la timp, angajaţii Primăriei Codăeşti de asemenea şi echipa ISU care se află şi în acest moment la locul incendiului. Este un semnal de alarmă la care trebuie să răspundem cu toţii prezent. Mai multă grijă de bătrânii noştri nu ar strica! Curăţarea la timp a unui horn, verificarea sobelor în prag de iarnă sunt acţiuni care ar putea înlătura astfel de dezastre. Felicitări tuturor celor care au contribuit la salvarea unei vieţi, inclusiv vecinilor care au dat dovadă de altruism şi curaj”, a transmis viceprimarul comunei Codăeşti, Lenuţa Damian.

În ultimele săptămâni, pe fondul scăderii temperaturilor au crescut îngrijorător numărul incendiilor de locuinţe din judeţul Vaslui, undele dintre ele soldate cu victime omeneşti. Coşurile de fum defecte, improvizaţiile sau materialele combustibile amplasate necorespunzător, în apropierea sobelor, sunt principalele cauze care conduc la producerea incendiilor. 

incendiu
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite