Noaptea ororilor sexuale în Vaslui: mama violată de fiu şi nonagenara batjocorită de un adolescent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arestaţi Vaslui FOTO Adeavărul
Arestaţi Vaslui FOTO Adeavărul

Două violuri comise în aceeaşi noapte, în două localităţi diferite din judeţul Vaslui, oripilează opinia publică. O mamă a fost transformatră de fiul recidivist în păpuşă sexuală şi o bătrână de 90 de ani a trăit ruşinea vieţii din cauza unui adolescent de numai 17 ani

Ororile sexuale din judeţul Vaslui continuă să şocheze micile comunităţi rurale. Două violuri au avut loc în aceeaşi noapte în localităţi diferite.

În primul caz, un adolescent de numai 17 ani, din localitatea vasluiană Dodeşti, a batjocorit o femeie care putea să-i fie străbunică (90 ani).

Nenorocirea s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri (5/6 mai) dar cum femeia locuia singură s-a aflat abia sâmbătă, 7 mai, când a fost găsită în casă în stare de şoc de preotul satului. Acesta venise să o vadă şi imediat l-a anunţat pe fiul bătrânei din Bârlad.

Abia după ce s-a simţit în siguranţă, bătrâna a putut să povestească cum tânărul a intrat peste ea, a bătut-o până a leşinat apoi şi-a satisfăcut poftele bolnave. A fugit din casa bătrânei lăsând-o în stare de incoştienţă. Poliţiştii i-au dat de urmă în cursul zilei de sâmbătă folosind câinele de urmă care a luat mirosul pălăriei uitate în casa bătrânei.

Adolescentul este crescut de tată vitreg (al doilea soţ al mamei), nu are nicio ocupaţie şi a abandonat şcoala după absolvirea gimnaziului.

"În speţă a fost identificat un suspect. Poliţiştii Secţiei Rurale Banca fac cercetări asupra acestei persoane bănuite de comiterea faptei", a precizat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Fiul condamnat pentru viol, în recidivă

Celălalt caz s-a petrecut în aceeaşi noapte în satul Fedeşti, comuna Şuletea. Florin-Dănuţ Ciofu (31 ani), condamnat în 2009 la patru ani închisoare pentru că şi-a violat mama (58 ani), a recidivate, victimă fiindu-i tot mama. A fost eliberat la începutul anului 2015.

Părinţii violatorului l-au primit în locuinţă după ispăşirea pedepsei neavând puterea să-l lase pe drumuri, iar fiul "reabilitat" a comis-o din nou. Femeia le-a spus anchetatorilor că a fost păpuşa sexuală a fiului în ultima vreme şi l-a reclamat abia după ce a violat-o a patra oară. Soţul victimei şi tatăl agresorului face naveta zilnic la 15 km distanţă, la Murgeni, pentru a asigura venitul familiei şi este plecat de dimineaţa poână noaptea târziu. Florin Ciofu a fost arestat preventive pentru 30 de zile pe 7 mai.

Aceste cazuri vin la numai o săptămână după ce un alt vasluian a violat o copilă de numai 12 ani. Ciprian Andronic (17 ani), din localitatea Vutcani, a acostat-o pe copilă în Joia Mare în timp ce aceasta se întorcea de la un magazin sătesc unde fusese trimisă de mamă la cumpărături.  Adolescentul i-a pus cuţitul la gât forţând-o să meargă într-o curte la o casă părăsită apoi i-a cerut să întreţină relaţii sexuale.

Citeşte şi:

Adolescentul care a violat o fetiţă de 12 ani, ameninţând că o aruncă într-o fântână, arestat la 5 zile de la comiterea faptei 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite