Minoră de 13 ani, abuzată sexual după ce a fugit dintr-un centru de plasament din Bârlad la o discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora se afla sub tutela Protecţiei Copilului
Minora se afla sub tutela Protecţiei Copilului

Poliţiştii vasluieni şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au declanşat o anchetă după ce o minoră de 13 ani ar fi fost violată după ce a fugit dintr-un centru de plasament din municipiul Bârlad, la o discotecă din localitatea Bădeana.

Fata de 13 ani şi o adolescentă de 17 ani, internate într-un centru social al DGASPC Vaslui, au fugit din unitatea de ocrotire în noaptea de sâmbătă spre duminică şi au mers la o discotecă din localitatea Bădeana.

”La localul din Bădeana, adolescenta de 17 ani i l-a prezentat fetei de 13 ani pe unchiul său, un bărbat în vârstă de 42 de ani, iar cei doi au plecat împreună şi ar fi întreţinut relaţii sexuale. La reîntoarcerea în centru, fata a reclamat faptul că ar fi fost violată. Dispariţia celor două fete a fost anunţată imediat la Poliţie de reprezentanţii centrului”, a declarat directorul DGASPC Vaslui, Ionel Ştefănică Armeanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz, iar în funcţie de rezultatele anchetei, vor face încadrarea juridică a faptei.

Bărbatul de 42 de ani este căsătorit şi are doi copii, una dintre fiice având aceeaşi vârstă cu fata cu care a întreţinut relaţii sexuale.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite