Pericol într-un centru al Protecţiei Copilului Vaslui: un adolescent predat de poliţişti, descoperit de îngrijitoare cu un pistol în lenjeria intimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost dus la audieri la poliţie

Un adolescent de 17 ani descoperit în noaptea de duminică spre luni de un echipaj de poliţie dormind într-un autoturism pe o stradăm în municipiul Bârlad, a fost găsit cu un pistol asupra sa de către lucrătorii unui centru al Protecţiei Copilului, unde a fost dus de poliţişti.

Adolescentul, suspectat a se afla sub influenţa substanţelor etnobotanice, a fost condus de echipajul de poliţie la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă al Copilului Abuzat, Neglijat şi Exploatat din Bârlad şi predat lucrătorilor sociali. După primire, minorul a fost condus de îngrijitoare la baie pentru efectuarea igienei corporale. În momentul în care a început să-şi dezbrace hainele, îngrijitoarea a observat în lejeria intimă un pistol.

Lucrătorii centrului au alertat din nou poliţiştii care au revenit la centru pentru a ridica arma, pe care nu au descoperit-o înainte de a-l conduce pe minor la centru.

Adolescentul de 17 ani este crescut de un asistent maternal, iar soţul asistentei maternale lucrează în cadrul Armatei. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, respectivul pistol, de mici dimensiuni, a fost preluat de poliţiştii Serviciului Arme, Muniţii, urmând a fi supus unei expertize, pentru a se stabili dacă este sau nu funcţional. Minorul ar fi declarat poliţiştilor că ar fi primit respectiva armă de la un prieten.

Ştire în curs de actualizare.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite