Maşină furată din Bulgaria, descoperită în Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Albiţa un autoturism marca Chevrolet Captiva furat din Bulgaria şi care era condus de un cetatean român.

Descoperirea a fost făcută în urmă cu două zile când, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la volanul Chevrolet-ului Vladimir G., în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul respectiv figurează ca fiind furat din Bulgaria din data de 12 ianuarie anul curent.

„Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit lui Vladimir G. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale", ne-a declarat Irina mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui.

Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi introdus în parcul auto al STPF Vaslui până la recuperarea acestuia de către proprietar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite