Liberalul Sorin Prepeliţă, noul director al AJPIS Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de ieri, huşeanul Sorin Prepeliţă, unul dintre membrii marcanţi ai Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Naţional Liberal, a preluat funcţia de director executiv a Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Vaslui.

Sorin Prepeliţă a fost investit în această funcţie după ce a reuşit să treacă de concursul organizat de agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Investirea sa s-a făcut în prezenţa prefectului Radu Renga şi a fostului director al agenţiei, Haralmabie Voicu. 

„Să nu te consideri şef şi să nu ai impresia că eşti unsul lui Dumnezeu! Dacă vei înţelege aceste lucruri vei fi un director bun. Nu ocoli insituţia Prefectului, pe care vreau să o considri, încă din start, un aliat pentru tine. Va fi o muncă grea, într-un judeţ cu foarte multe persoane asistate sociale, de aceea îţi urez mult succes!“, i-a transmis prefectul radu Renga proaspătului director.

„Eu îmi doresc o bună funcţionare a agenţiei, o bună informare a populaţiei şi a celorlalte instituţii abilitate. Ştiu că va fi o misiune dificilă, cu un volum de muncă foarte mare, dar care nu mă sperie“, i-a răspuns Sorin Prepeliţă prefectului de Vaslui. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite