La doar 15 ani, a ajuns la spital îngheţat şi în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul a fost transportat la spital
Adolescentul a fost transportat la spital

Un băiat în vârstă de 15 ani, din localitatea vasluiană Puşcaşi, a ajuns, sâmbătă seara, în comă alcoolică la spital. Mai mult, tânăul avea şi hipotermie, după ce a leşinat în zăpadă.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, tânărul a avut noroc că a primit îngrijiri medicale la timp, deoarece putea intra în şoc hipotermic sever, ceea ce putea duce la alte complicaţii sau chiar la un stop cardio-respirator.

Din spusele unor vecini, băiatul a băut mai multe pahare cu vin cu nişte prieteni, iar în drum spre casă a leşinat. A  rămas căzut în zăpadă pentru câteva zeci de minute, norocul său fiind câţiva tecători care l-au văzut şi au sunat la 112.

„Tegumentele îi erau extrem de reci, prezenta degerături de gradul unu. I s-a acordat primul ajutor, a fost încălzit, şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare“, a declarat Dan Ungureanu, medic SAJ Vaslui.

După ce a primit şi îngrijirile de la Unitatea de primiri Urgenţe, adolescentul a fost transferat la secţia Pediatrie pentru toate investigaţiile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite