Ionuţ Balaur: „2011 a fost anul de vârf al carierei mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Balaur a fost desemnat fotbalistul anului la Vaslui
Ionuţ Balaur a fost desemnat fotbalistul anului la Vaslui

Desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2011 în Vaslui, jucătorul lui Viorel Hizo, Ionuţ Balaur, a declarat că anul ce se apropie de final a reprezentat cea mai bună perioadă a carierei sale.

Vasluian la origine, la doar 22 de ani, Ionuţ Balaur se poate lăuda cu o carieră de invidiat din partea multor fotbalişti din România.

Desemnat „Cel mai bun fotbalist al anului 2011" din Vaslui, atacantul reprofilat în fundaş la echipa patronată de Adrian Porumboiu ne-a mărturisit că în acest an a avut parte doar de satisfacţii pe plan sportiv.

„Pot spune că anul 2011 a fost cel mai bun an din cariera mea. Cel mai tare mă bucur că am ajuns la echipa mare şi că am jucat titular în foarte multe meciuri. E o mare mândrie să joci în Europa League la doar 22 de ani", ne-a spus Balaur.

Vrea să câştige campionatul cu FC Vaslui

Pentru 2012, Ionuţ Balaur îşi doreşte un titlu cu FC Vaslui, dar şi câştigarea Cupei României. „Vreau să fiu, în primul rând, sănătos şi în 2012. Vă apsun sincer că şansele noastre pentru câştigarea titlului sunt încă mari. Deşi ne aflăm la 10 puncte faţă de Dinamo, nu e totul pierdut. Fotbalul e plin de suprize. Dacă ar fi să aleg între cupă şi campionat, aş opta pentru cel din urmă, deşi îmi doresc să câştigăm şi Cupa României şi ştiu că se poate", ne-a mai spus fotbalitul lui FC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite