Înjurături ca la uşa cortului ale unui medic la adresa unei paciente. A crezut, de fapt, că vorbeşte cu asistenta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un medic de familie din Vaslui ar putea plăti scump o ieşire necontrolată la telefon. Deranjată că a fost sunată pe numărul personal de o pacientă, doctoriţa şi-a apelat asistenta ca să-şi spună nemulţumirea. Din greşeală, a sunat-o înapoi pe pacientă, care a înregistrat-o când o înjura.

Colegiul Medicilor din Vaslui a fost sesizat cu o plângere de către o pacientă din judeţ, care a anunţat că îşi va da şi în judecată medicul de familie pentru a-i cere daune. Asta după ce şi-a sunat medicul de familie, iar acest lucru l-a deranjat teribil. Supărat, medicul a vrut să-şi sune asistenta pentru a-i spune ce crede despre pacienta sa.

Numai că numărul format a fost tot al pacientei, care a auzit cum medicul o înjura de mama focului şi a înregistrat convorbirea. Totul ar fi pornit după ce pacienta, mamă a unui copil cu handicap, ar fi solicitat de mai multe ori o adeverinţă medicală.

„Cică ţi-e milă de unii care au tot felul de boli. Lasă că o să-i cer preşedintelui Casei să o şteargă de pe listă, să se ducă să facă ea reguli la ce cabinete vrea. I-am dat mesaj lui Cornel (de la Casa Judeteană de Asigurări de Sănătate Vaslui -n.r.) dacă trebuie să mă duc eu să duc cererea sau dacă pot să o trimit pe mail. Fu…u.-i mama ei de nesimţită nenorocită! Ce m-a enervat”, este ceea ce a auzit înmărmurită pacienta la telefon când a fost apelată din greşeală de medicul său de familie.  

Pentru că trebuia să facă mereu un drum de zeci de kilometri pentru vizita la cabinet, femeia căutase numărul de telefon al medicului de familie pe internet, în speranţa că îl va convinge să-i elibereze documentul.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Medic acuzat că a înjurat şi îmbrâncit o tânără. „Am făcut-o nesimţită, a urmat o criză de isterie“

Scandal la Spitalul din Aiud. Medic acuzat că înjură colegii şi asistentele. Sancţiunile nu au avut niciun efect

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite