Inconştienţă la volan: tânăr de 18 ani prins cu conducând cu 173 km/h în localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radarul poliţiştilor rutieri din Vaslui a înregistrat o viteză record, conducătorul auto fiind un tânăr de 18 ani, care deţinea permis de conducere de câteva luni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, un echipaj din cadrul  Poliţiei Municipiului Vaslui - Biroul Poliţiei Rutiere, ce efectua activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, a surprins cu aparatul radar un autoturism înmatriculat în judeţul Suceava, condus cu o viteză de 173 km/h, pe sensul de mers Negreşti - Vaslui. Pe acel sector de drum, situat la intrarea în municipiul Vaslui, în zona Cişmeaua Moldovencei, viteza maximă admisă este de 70 km/h.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul, marca Audi, era condus de un bărbat în vârstă de 18 de ani, din municipiul Vaslui care deţine permis de conducere categoria B, din luna iulie 2019.
”Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 lei, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite