Incendiu la o casă din Bârlad cu pagube importante. Focul a izbucnit de la un lichid inflamabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au mistuit o parte din acoperişul casei şi mobilier
Flăcările au mistuit o parte din acoperişul casei şi mobilier

Locuinţa unde a izbuncit incendiul se află pe strada Băltăreţului. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad

Evenimentul a avut loc astăzi, 4 februarie, în jurul orei 13.00. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a fost solicitat prin 112 pentru stingerea incendiului izbucnit pe strada Băltăreţului.

“Imediat,  la faţa locului s-au deplasat două  echipaje de stingere,  un ofiţer şi nouă subofiţeri, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei încăperi alipită de locuiţă, unde se afla centrala termică, cu risc de propagare la întreaga clădire.  Flăcările au distrus un dulap, diverse textile şi cinci metri liniari căpriori din lemn din acoperişul încăperii şi au  degradat centrala termică pe lemne, un boiler şi un frigider. Intervenţia prompă a pompierilor a limitat incendiul la nivelul încăperei respective, fără a afecta restul locuinţei. Cel mai probabil, împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost utilizarea lichidelor inflamabile pentru aprinderea focului”, a precizat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite