Incendiu la depozitul unei fabrici de fibre de sticlă din Vaslui. Intervenţia pompierilor a durat peste patru ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu

Un puternic incendiu a afectat sâmbătă dimineaţă, 23 decembrie, materialele aflate într-un depozit de la marginea municipiului Vaslui.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă dimineaţă, 23 decembrie, pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la depozitul fabricii de fibre de sticlă BicoIndustries situat în zona industrială a municipiului Vaslui.  

„Am fost apelaţi prin apel la 112 la ora 8.54 că este un incendiu la un depozit de mase plastice la o societate aflată la ieşirea din municipiul Vaslui. Ne-am deplasat în primă fază cu trei autospeciale, apoi am suplimentat cu 4 autospeciale, în total 25 de oameni. Intervenţia este dificilă deoarece la faţa locului nu se găseşte apă. Nu sunt puse în pericol alte vecinătăţi sau oameni“, declarau reprezentanţii ISU Vaslui. Intervenţia a fost coordonată de comandantul ISU Vaslui, Ghiorghe Blagoci sub coordonarea prefectul judetului Vaslui, Eduard-Andrei Popica.

În jurul orei 13.00, pompierii au reuşit să izoleze incendiul şi interveneau pentru eliminarea focarelor. Presa locală aminteăte că în urmă cu două luni, la aceeaşi societate a mai avut loc un incendiu, cauza fiind suprasolicitarea sistemului electric.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite