În octombrie, DGFP Vaslui a strâns venituri mai mari pentru bugetul consolidat al statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DGFP Vaslui
DGFP Vaslui

Veniturile la bugetul consolidat al statului au crescut în luna octombrie. Potrivit Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Vaslui, luna trecută, s-au încasat 59,7 milioane de lei, la care se adaugă 2,3 de lei, bani colectaţi din diferenţele de TVA şi diferenţele de impozit pe profit.

Încasările la bugetul de stat au crescut, în luna octombrie, cu 5 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Datele oferite de Finanţele  Publice Vaslui arată că veniturile totale s-au ridicat la suma de 59, 7 milioane de lei, faţă de 56, 8 milioane de lei cât s-au colectat în luna octombrie a anului 2011.

„La bugetul de stat veniturile încasate au fost de 26,9 milioane de lei, la bugetul asigurărilor sociale suma încasată a fost de 23,4 milioane de lei, la bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate suma încasată a fost de 8,7 milioane de lei, iar la bugetul asigurărilor pentru şomaj s-au încasat 0,7 milioane de lei", ne-a declarat Mirela Bulgaru, purtătorul de cuvânt al DGFP Vaslui.

De asemenea, în urma controalelor efectuate la 129 de agenţi economici, bugetul de stat a fost suplimentat cu 2, 3 milioane de lei, cei mai mulţi bani venind din diferenţele de TVA.

Luna trecută, inspectorii fiscali au aplicat şi un număr de 25 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 34 de mii de lei, cele mai grave abateri fiind găsite la întocmirea actelor contabile sau la nedotarea şi neutilizarea caselor de marcat.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite