Iată o mostră de „bun simţ“ oferită de poliţiştii vasluieni: să circuli cu maşina din dotare pe un drum în care accesul este interzis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au considerat că e mai uşor să facă o ilegalitate decât să aştepte la coada de maşini formată la semafor
Poliţiştii au considerat că e mai uşor să facă o ilegalitate decât să aştepte la coada de maşini formată la semafor

„Atunci când îmbraci haiana statului şi conduci şi maşina statului, nu trebuie să mai respecţi regulile", cam acesta a fost principiul după care s-a ghidat, cel mai probabil, un echipaj de Poliţie din Vaslui, care a demonstrat în faţa a zeci de conducători auto că legile se respectă doar atunci se doreşte.

Imaginea a fost surprinsă în cursul zilei de ieri, în intersecţia din Crucea Gării din municipiul Vaslui, acolo unde traficul a devenit infernal în ultimele zile din cauza lucrărilor de asfaltare a străii Ştefan cel Mare.

Cei care circulă cu maşina în acea zonă, dinspre ILVAS spre oraş, ştiu că trebuie să stea la semafor chiar şi câte 10 minute, din cauza traficului care se desfăşoară pe un singur sens.

Cu toate astea, mai sunt şi acei şmecheri din trafic care nu suportă să stea atâta amar de timp la coadă şi o iau „pe arătură", adică pe acel drum aflat în lucru şi care este închis circulaţiei rutiere.


Maşina Poliţiei aşteptând la semafor separat de coloana de maşini

Un astfel de exemplu ni l-a oferit maşina Poliţiei care a preferat să evite aglomeraţia şi a luat-o pe de-a dreptul, în ciuda denivelărilor care există pe acel drum, spre mirarea celor câţiva zeci de şoferi care aşteptau cuminţi culoarea verde a semaforului, în condiţiile în care nu era în misiune, deoarece nu avea puse în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Poliţistul cu tupeu care se afla la volanul maşinii se numeşte Dan Năstase, poreclit de colegi „Greaţă". Acesta nu este la prima abatere în ceea e priveşte respectarea regulilor de circulaţie, el intrând în atenţia şefilor de mai multe ori.

Ultima dată s-a întâmplat în anul 2011, atunci când a fost filmat de un conducător auto în timp ce acesta circula pe DE 581 încălcând toate regulile rutiere în vigoare.

Maşina Poliţiei stând la semafor

   

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite