Hoţi de magazine, prinşi de poliţiştii bârlădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, unul din judeţul Covasna şi unul din judeţul Braşov, ambii complici, au fost arestaţi de poliţiştii bârlădeni după ce au fost prinşi în flagrant de personalul de pază al unui magazin din oraş în timp ce furau.

Potrivit poliţiştilor, cei doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de personalul de pază al unui magazin din Bârlad în timp ce sustrăgeau bunuri în valoare de 90 de lei în ziua de 5 aprilie.

Cei doi suspecţi, în vârstă de 22 de ani şi respectiv 25 de ani, au fost aduşi la sediul Poliţiei acolo unde au recunoscut că ei au fost complici. Modul lor de operare era unul simplu. Cel mai în vârstă atrăgea atenţia casieriţei în timp ce colegul său fura de pe raft şi părăsea magazinul fără să plătească.

Mai mult, cei doi le-au mărturisit oamenilor legii că tot ei sunt autorii unui alt furt dintr-un magazin din Bârlad, faptă comisă cu o zi înainte să fie prinşi, când au reuşit să sustragă bunuri în valoare de 350 de lei.

„În cursul zilei de ieri, suspecţii au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi tineri sunt cercetaţi şi pentru alte infracţiuni de furt săvârşite pe raza judeţului Braşov", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a celor doi pe o perioadă de 29 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite